Business Skills Academy Logo

Business Skills Academy je jedinstven dogadjaj, organizovan od strane AIESEC-a u Bosni i Hercegovini.

 

Spajamo mlade ljude koji žele zakoračiti na tržište rada. Zajedno sa kompanijama koje žele biti jedni od onih koji će im pružiti nove prilike u business svijetu. Tako pokazujemo svojim primjerom da vrijedi ulagati u nas.

Mladim i ambicioznim ljudima je često potrebno samo malo inspiracije da bi načinili prvi korak. Ova konferencija stvara upravo takvo okruženje gdje će oni biti spremni i motivisani za daljnji karijerni napredak.

Imat ćeš priliku da čuješ nešto više o prilikama za uspješnu karijeru i načinima da poboljšaš svoje vještine. Sve to kroz dijeljenje iskustava i radionice lidera na tržištu.

Dok kompanije, mogu sudjelovati kroz edukacije, mentorstva, prakse ili poslovne prilike. Tako će imati priliku upoznati brojne mlade talente i moći raditi na “employer branding-u”, kao i sveopćoj prepoznatljivosti među ovom ciljnom grupom.

Tema ove godine je Moj prvi korak. Želimo da predstavimo lidere koji su postigli uspjeh u ranim godinama svog života. Svaka mlada osoba ima potencijal da razvije liderstvo u sebi i napravi pozitivnu promjenu u društvu. Naš cilj je da podstaknemo mlade vizionare koji su svjesni svojih mogućnosti.

Srebrni partneri

Coca-Colina-Podrska-Mladima
Paragon-full-stack
your-job

Prijatelji

fondacija-787
bitology
fab-lab
international-university-of-sarajevo
mrvica-logo
project-adam-prijatelj-konferencija
kult
lanaco

Saznaj više

preko naših društvenih mreža